Doe gezellig mee met de wandel3daagse en schrijf je nu alvast in!

Op dinsdag 30 mei, woensdag 31 mei en donderdag 1 juni 2023 organiseert Stichting Sportbelangen Luttenberg weer een Avond wandel-3-daagse. U kunt drie avonden een route lopen rond de 5 of 10 kilometer door en rond Luttenberg. De routes zijn elke avond anders en komen langs de mooiste plekjes in onze omgeving. U kunt starten vanaf Sporthal De Achterberg tussen 18.00 en 18.30 uur.

Elke avond is er een gezonde tussenstop, waar een gezond tussendoortje wordt uitgedeeld. Er wordt geen drinken uitgedeeld.

Deelnemers die drie avonden hebben meegelopen ontvangen een herinnering.

De kosten zijn eenmalig € 4,- per persoon voor kinderen van 4 t/m 15 jaar. Volwassenen betalen € 6,- per persoon voor drie dagen of € 4,- per persoon voor 1 avond. Inschrijving gebeurt net als vorig jaar online via inschrijven.nl. Meer informatie hierover vindt u onderaan deze pagina. Om direct in te schrijven gebruikt u de onderstaande rode knop. 

De startkaarten worden de 1e avond voor u klaargelegd.

Deelname is geheel op eigen risico. Ouders zijn verantwoordelijk voor de kinderen. Wilt u als begeleider meelopen dan kunt u zowel voor uw kinderen als uzelf in 1 maal de inschrijving en betaling verzorgen, wel zo makkelijk!

Wij verzoeken u om voor uw veiligheid een hesje te dragen. Bij slecht weer of ander gevaar behoudt de organisatie zich het recht voor om een afstand, route of starttijd te wijzigen.

Hoe schrijf ik mij in? 
Druk op de onderstaande knop om direct naar het inschrijfformulier te gaan. U wordt hiervoor naar een andere website geleid. 

U kunt ook een enkele avond meelopen, dan betaalt u ter plaatse.

Nadat u de gevraagde gegevens heeft ingevuld kunt u eenvoudig betalen met ideal.

Ik wil voor meerdere deelnemers inschrijven, kan dat?

U kunt ook meerdere deelnemers gelijktijdig inschrijven, dit maakt het makkelijker om groepen of gezinnen in te schrijven en in één maal te betalen. Voordat u naar de betaalstap gaat is een knop op het inschrijfformulier met de tekst ‘Deelnemer toevoegen’. Na het drukken op deze knop komt de inschrijver weer bij stap 1 van het formulier terecht en kan zo nog meer mensen invoeren. U kunt voor de beide afstanden inschrijven.

Na het invoeren van de laatste deelnemer kunt u betalen en na een succesvolle betaling worden de inschrijvingen bevestigd. Op het scherm worden in een extra blokje alle ingeschreven deelnemers (+ totaalbedrag) vermeld. Iedere inschrijver ontvangt een afzonderlijke emailbevestiging.

Ik heb nog een vraag over het inschrijven of iets anders
Vindt u het lastig om online in te schrijven? Benader dan 1 van de bestuursleden (Jenny Hofman, Martine Kortstee of Laris Noordegraaf) voor hulp of schrijf op de 1e avond in. 

Voor vragen kunt u mailen naar wandel3daagse@sporthalluttenberg.nl

Wij proberen uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden.